Materiaali- ja tuotetieto, työkalut ja palvelut

Läpinäkyvä, luotettava ja helposti saatavilla oleva materiaali- ja tuotetieto on olennaisen tärkeää haettaessa rakennukselle ympäristöluokitusta (LEED, BREEAM, RTS). Älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme tarvitessasi lisätietoa.

Ympäristöselosteet (EPD)

Kaikille tärkeimmille tuotteillemme on laadittu myös kolmannen osapuolen todentama EPD (Environmental Product Declaration) -ympäristöseloste. Ympäristöselosteemme ovat kaikkien niitä tarvitsevien asiantuntijoiden käytössä rakennusten ympäristövaikutusten laskentaa varten.

Ympäristöseloste kertoo tuotteen elinkaariarvioinnin (Life Cycle Analysis, LCA) tulokset, jotka kuvaavat tuotteen ympäristövaikutuksia sen koko elinkaaren aikana. Kolmas, riippumaton osapuoli todentaa ympäristöselosteet ja elinkaariarvioinnin laskennan menetelmät, lähtötiedot ja tulokset.

Ympäristöselosteemme löydät joko brändiemme nettisivuilta (IsoverGyprocEcophon) tai suoraan paikalliselta EDP-ympäristöselosteita hallinnoivan tahon tietokannasta. Esimerkiksi Weberin ympäristöselosteet löytyvät RTS:n EPD -ympäristöselosteiden tietokannasta.

epd

Muu tuotetieto ja palvelut

Lähes kaikilla tuotteillamme on paras mahdollinen sisäilmapäästöluokitus M1. Päästöluokitukseen liittyvä dokumentaatio löytyy brändiemme nettisivuilta (IsoverGyprocEcophon ja Weber).

Toimitamme mielellämme myös tarkentavaa tietoa ja dokumentaatiota tuotteistamme, niiden hyväksynnöistä, tuotantolaitoksiemme sertifioiduista johtamisjärjestelmistä (ISO 14001, OHSAS 18000, ISO 50001) tai vaikkapa toimittajillemme asettamista vastuullisuuskriteereistä. Saint-Gobain-konsernin vastuullisuusraportti löytyy konsernimme sivuilta.

Tuotteitamme on myös hyväksytty käytettäväksi Joutsenmerkityssä rakennuksissa ja hyväksytyt tuotteet löytyvät Joutsenmerkin rakennustuotetietokannasta.

Ruotsissa ja Norjassa tuotteemme löytyvät paikallisista kestävien, vastuullisten rakennustuotteiden tietokannoista (Byggvarubedömningen (BVB)SundaHus sekä ECOproduct).

comfopoly

Back top