Kansainväliset konseptimme

Kehitämme konsepteja, joiden avulla viihtyisien, energiatehokkaiden ja ympäristöystävällisten rakennusten toteuttaminen on helppoa ja yksinkertaista. My Comfort- ja Multi-Comfort - konsepteja hyödynnetään kansainvälisesti eri tyyppisessä rakentamisessa.

Multi Comfort -konsepti

Multi Comfort on konsepti, jossa yhdistyy energiatehokkuus, ympäristöystävällisyys ja sisätilojen viihtyvyys. Multi Comfort -konseptia voidaan soveltaa eri tyyppisten rakennusten uudis- ja korjausrakentamiseen.

Hyvän sisäilmaston kehittämisessä yhdistyvät puhdas ilma, miellyttävä lämpötila, hyvä ääniympäristö ja valaistus. Kaikkien näiden tekijöiden tulee olla tasapainossa, ja ne pitää mukauttaa ihmisten tarpeisiin.
Jonas Christensson
Comfort Developer, Pohjoismaat ja Baltia

Mukavuuden konseptit

Kehitämme konsepteja ja ratkaisuja, jotka lisäävät rakennuksen arvoa ja ympäristöystävällisyyttä, parantavat sisäilman laatua ja tukevat ihmisten hyvinvointia.

Multi Comfort -konsepti

Multi-Comfort on passiivirakentamisen periaatteita noudattava konseptimme. Multi-Comfort - konseptissa yhdistyvät energiatehokkuus, ympäristöyställisyys ja sisätilojen viihtyisyys. Konseptia voidaan soveltaa eri tyyppisten rakennusten uudis- ja korjausrakentamiseen.

Multi comfort by saint gobain


Multi Comfort -konsepti huomioi erilaisia kriteereitä, joiden avulla parannetaan asumismukavuutta ja minimoidaan rakennuksen ympäristövaikutukset. 

Jotta rakennus voidaan luokitella Multi-Comfort-taloksi, sen täytyy: 

  • täyttää asiantuntijatyöryhmän määrittelemät tekniset ja rakentamiseen liittyvät kriteerit ja toteuttaa rakennus määritetyillä Saint-Gobainin ratkaisuilla
  • täyttää rakennuksen suorituskykyyn liittyvät vaatimukset, joiden perusteella riippumaton ulkopuolinen taho antaa rakennukselle sertifioinnin
  • täyttää rakennuksen käytönaikaiset suorituskykykriteerit

Multi-Comfort-konsepti lisää rakennuksen viihtyvyyttä ja energiatehokkuutta kestävästi. Energiatehokas ja suorituskykyinen rakennus on myös kaunis, viihtyisä ja asumiskustannuksiltaan edullinen.

Perehdy Multi-Comfortiin tarkemmin osoitteessa www.multicomfort.com

My Comfort® -konsepti

My Comfort ® -konsepti on yhdistelmä älykkäitä ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka lisäävät sisätilojen viihtyvyyttä merkittävästi. Konsepti on tarkoitettu omakotitaloihin, ja se on kehitetty ja sitä markkinoidaan yhdessä talonrakentajien kanssa. My Comfort - konsepti on viitekehys, jolla teet kodistasi astetta viihtyisämmän ja paremman. 

My Comfort by Saint Gobain

 

My Comfort -konseptin mukaisessa talossa on: 

  • erinomainen ääneneristys, joka mm. tukee hyvinvointia ja parantaa unenlaatua 
  • miellyttävä äänenvoimakkuus ilman häiritsevää kaikua tilojen akustiikkaratkaisujen ansioista (esimerkiksi keittiössä ja olohuoneessa, korkeissa tiloissa ja tiloissa, joissa on kovia lattia- ja seinämateriaaleja)
  • viihtyisä, tasainen huonelämpötila ja alhaisemmat lämmityskustannukset

Back top