Tunnustettu, vastuullinen toimija

Saint-Gobain on avoimesti sitoutunut vastuulliseen toimintaan ja kestävän rakentamisen edistämiseen sekä maailmanlaajuisesti että paikallisesti. Olemme ylpeitä siitä, että meidät tunnetaan myös ratkaisujemme vastuullisuudesta.

Näkyvä ja tunnustettu sitoutumisemme

Saint-Gobain on tunnustettu useampien vastuullisen sijoittamisen luokituksien ja indeksien kautta. Liityimme Dow Jones World ja Dow Jones Europe Sustainability -indekseihin vuonna 2016, joissa sijoituimme kolmen parhaan kansainvälisen yrityksen joukkoon sekä parhaaksi eurooppalaiseksi yritykseksi rakennustuotesektorilla.

Olemme sitoutuneet myös YK:n Global Compact (UNGC) -aloitteeseen vuonna 2003. Tuomme avoimesti esiin toimintamme vaikutukset ilmastonmuutokseen, vesistöihin ja metsiin myös CDP-ohjelmien kautta.

Suomessa olemme myös yritysvastuuverkosto FIBS:in jäsen.

Pohjoismaissa olemme allekirjoittaneet Pohjoismaisen Nordic Build charter:in vuonna 2014. Sen tavoitteena on edistää kestävän rakentamisen konseptien kehittämistä Pohjoismaissa.

Leader1

Ylimmän johdon esimerkki

Konsernimme toimitusjohtaja Pierre-André de Chalendar on esimerkki näkemyksellistä johtajasta, joka on sitoutunut myös henkilökohtaisesti taisteluun ilmastonmuutosta vastaan.

Hän oli aktiivisesti mukana Pariisin COP21-ilmastokokouksessa ja osallistuu keskusteluun rakennetun ympäristön kestävyydestä. Vuonna 2015 julkaistiin toimitusjohtajamme kirjoittama kirja (Our fight for the Climate) yritysten roolista ilmastonmuutoksen hillitsemisessä.

Pierre-André palkittiin vuonna 2016 David Gottfried Global Green Building Award -palkinnolla World Green Building Council:in toimesta. Palkitsemisen perusteena olivat hänen henkilökohtaiset saavutuksensa. Hänet tunnetaan globaalin kestävän, vihreän rakentamisen edistäjänä. Hänellä on innovatiivinen ja omintakeinen lähestymistapa, jonka lähtökohtana on luoda kannattavaa liiketoimintaa vihreän, vastuullisen rakentamisen avulla. 

Leader 2

Back top