Mitä vastuullisuus merkitsee meille?

Vastuullisuus ja kestävä rakentaminen ovat meille tärkeitä asioita. Koulutamme henkilöstöämme ja meillä on kestävän rakentamisen ja vastuullisuuden asiantuntijatiimejä. Heiltä saat asiantuntemusta, apua ja tukea, miten rakentaa kestävämpiä rakennuksia tuotteitamme ja ratkaisujamme parhaiten juuri sinun hankkeessasi soveltaen.

experts

hero2

Tutustu asiantuntijoihimme

Etkö löytänyt tarvitsemaasi tietoa tai dokumenttia tältä sivustolta tai brändiemme nettisivustoilta? Tarvitsetko lisätietoa tuotteidemme ja ratkaisujemme ympäristövaikutuksista tai sisäilmapäästöistä? Etkö löytänyt ympäristöselostetta nettisivustoiltamme tai RTS EPD - tietokannasta? Meiltä löytyy tarvitsemasi tieto ja dokumentaatio.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!

Louise, Daniel, Cecilie, Rasmus, Camille, Anne, Helene ja Malin ovat kansainvälisiä vastuullisuuden asiantuntijoitamme. Lue lisää heidän erikoisosaamisestaan alta ja älä epäröi ottaa yhteyttä!

Tutustu asiantuntijoihimme täällä

Vastuullisuutta kaikilla tasoilla

Koska vastuullisuus on strategiamme ytimessä, se on myös keskeinen osa yrityskulttuuriamme. Koulutamme ja haastamme työntekijöitämme kehittymään vastuullisuuden ja kestävän rakentamisen asiantuntijoiksi.

Syksyllä 2017 järjestimme myynnin, tuotekehityksen, teknisen palvelun ja markkinoinnin henkilöstölle koulutuksen LEED ja BREEAM ympäristösertifioinneista.

Meillä on oma mobiilisovellus (Sustainability Hero) työntekijöillemme, jonka avulla viestimme, koulutamme ja innostamme työntekijöitämme vastuulliseen toimintaan ja kasvattamaan asiantuntemustaan kestävästä rakentamisesta. Sovellus sisältää pelejä, videoita, haasteita ja osallistujien pisteytyksen - vastuullisuusviestintä voi olla myös hauskaa ja osallistavaa!

Tiedämme myös, että pienet päivittäiset arjen valinnat meidän jokaisen elämässä voivat saada aikaan suuren muutoksen. Siksi lanseerasimme “Big Little moves” -työntekijäkampanjan vuonna 2017. Kaikilla työntekijöillämme oli mahdollisuus äänestää lempiekotekoaan ja integroimme suosituimmat ekoteot osaksi toimintaamme kautta maailman.

Back top